Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

blueheart

19. 3. 2012 14:24
St: Komárek: Přízrak partajnictví

Právě probíhající soudy a aféry kolem VV znovu vynášejí na povrch otázku, zda politické partaje jsou opravdu páteří našeho společenského systému, nebo jeho největším tumorem. Představa, jak lid zvolí nové, nezatížené a nezkorumpované politické subjekty a tím věc vyřeší, se ukazuje jako mylná. Ota Hromádko, za první republiky nadšený mladý revolucionář, zachytil ve svých pamětech jménem „Jak se kalila voda“ reakci svého dědečka, nepochybně zkušeného muže: „Hochu, děláte hloupost. Chcete vyhnat od koryta staré nažrané svině a pustit tam jiné, hladové….Víš, kolik budou muset lidi vytrpět, než se ty nové tak vyžerou?“ ...Konec politických stran by vůbec nemusel znamenat konec demokratického fungování, jak se někdy soudí – v parlamentu by mohli zasedat starostové obcí, u těch velkých představitelé jejich jednotlivých částí.

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/stanislav-komarek.php?itemid=15933

0 0
možnosti

hňup

23. 3. 2012 14:25
Re: St: Komárek: Přízrak partajnictví

třeba jančík z prahy-  děkuju, nechci !  moh bych uvést řadu jiných, ale jeden jako příklad stačí.....

0 0
možnosti

mard

19. 3. 2012 0:56
Nacista Popelka má takovou podporu?!?

Nechápu, jak se může najít tolik lidí, kteří chtějí chaota Popelku podporovat! :-( To si opravdu nikdo nevšiml že "náhodou" svolává demonstraci na den výročí okupace Československa Hitlerem? To vyhrávání Kdož sú boží bojovníci je jako Hitlerova fascinace Wagnerem a Popelkovy plky o přímé demokracii a zavedení pořádku jako kdyby psal frajtr. Toho si nikdo z těch podporujících nevšímá? To nechápu. Asi lidem u nás opravdu není moc pomoci a skutečně máme tak blbou vládu, jakou si zasloužíme. Pokud se najde stádo, které bude znovu volit podvodníky a úchyly typu VV, tak se bohužel není čemu divit.

0 0
možnosti

blueheart

19. 3. 2012 13:07
Re: Nacista Popelka má takovou podporu?!?

Když někdo vyhlásí demonstraci na 15. března, tak je nacista? Na demonstraci nic extrémistického nezzaznělo. Spojovat přímou demokracii s exétrmismem je nesmysl. Přímá demokracie je nepraktická, proto ji téměř nikdo nezavádí a pokud vím , používá se částečně jen ve Švýcarsku. Je na Švýcarsku něco nebezpečného? Zavézt absolutní přímou demokracii je nesmysl, je možné používat referenda k řešení významných otázek. myslím, že o toto jde i autorům Holešovské výzvy. Zrušit politické strany je taky nesmysl. Počkal bych, k čemu se HV dobere, koneckonců, když nepřinesou nic zajímavého, neuspějí - o tom je demokracie a politika. To, že na Popelku, Kalousek vytáhl Hitlera, mi připadá směšné a podrazácké, a to mně u toho pána nepřekvapuje - fackuje na ulici lidi. Ale chápu, že se Kalousek a etablované politické strany cítí ohrožené, samozřejmě zbytečně. Je to jen splašená rétorika.

0 0
možnosti

českej.venkovan

18. 3. 2012 9:58
..nooo...

..majlové výzvy jsem svědomitě odtřeloval do koše....na václavák jsem se nevydal...na hyde park nekoukla....myslím ale celkově, že jsem vlastně o nic nepřišel....;-)

1 0
možnosti

Zdravííím

18. 3. 2012 17:41
Re: ..nooo...

na václavák jsi se nevydal, na hydepark nekoukla,

hele nesnaž se pochopit, co ten pán chtěl říct,i když ne dokonale, zkus si ujasnit co jsi zač,

polož si první otázku, jsi chlap a nebo ženská, ostatní řeš až si najdeš pro sebe jasnou odpověd..

 i když je to možná ztráta času..hele zapomen na to a běž si raději zase něco odtřelovat do koše...

1 0
možnosti

Tomáš Jasný, PhD.

18. 3. 2012 9:17
skoda

velika skoda, ze jsme nemohli sledovat vas v primem prenosu ... nebo mate take nejake sve video na webu? protoze dle vase odusevneleho a optimistickeho vyrazu v tvari bych rekl, ze jste podobny jako pan Popelka, jenom si myslite, jak jste buhvijak chytry ... asi jako MatejkA na svych fotkach ... ;-)

0 0
možnosti

Jahnn

18. 3. 2012 16:38
Re: skoda

S někým jako Jasný se nedá debatovat. Pouze konstatovat. Je to ale arcihňup.

2 0
možnosti

MS-fanousek

18. 3. 2012 9:13
Kam jsme to dopracovali

No zajímavé, kolik se za posledních pár dní našlo lidí, co zesměšňují snahu pana Popelky a Holešovské výzvy. Jen teda nerozumím jedné věci. Jsou ti rozumbradové spokojení se současným stavem nebo si myslí, že se stav sám napraví a stačí počkat do dalších voleb na vítězství levice po vzoru Slovenska?

Já osobně byl na Václaváku ve čtvrtek, pátek i sobotu. Můžu v množství věcí nesouhlasit s HV, ale když nic neuděláme a necháme politikům volné ruce, tak toho budeme trpce litovat.

3 0
možnosti

Zdravííím

18. 3. 2012 17:36
Re: Kam jsme to dopracovali

ja ja taky jsem byl, jen ve čtvrtek...i 17tého listopadu 89, když se ten exekutorskej gaunerstát nezruší sám, tak ho zase vycinkáme...oznamuji vládním asociálům, že kvůlu tomuto jsem na národní třídě nebyl a dávám jim výpověd jako věrný volič a fanoušek na diskuzích..

0 0
možnosti

vlastik+++

18. 3. 2012 9:02
Dějiny se po určité době opakují.

Taky mě překvapila ta podpora pana Popelky. Národ už je zase rozdělenej na My a Oni jak to bylo před 20 lety. Věčná škoda toho potenciálu kterej tady tehdy byl. Vrátit se to po všech těch zlodějnách už nedá. Vypadá to že se pomalu ale jistě schyluje k pořádnýmu p.....u.

0 0
možnosti

kilokrok

18. 3. 2012 0:41
Neviděl jsem a neznám pana Popelku

ale je mi sympatičtější než Vy, protože se snaží alespoň o změnu k lepšímu. O co se snažíte Vy? Nestydíte se? Co jste to za lidí ? Věřte, že na hlouposti takových, jak jste Vy se darebáci dostávají a drží u moci. Alespoň, prosím Vás sklapněte zobák a mlčte! Až Vy budete potřebovat pomoci a nějaký Popelka se Vás zastane, možná, že mu budete vděčni. Uvědomte si, že také, že ne každý musí být zvyklý hovořit na televzní kameru. To, co popisujete jen hovoří o tom, jaký máte pohled. Kdyby nebylo televize a dalších sdělovacích prostředků asi by jste znal akorát tak kopec za Vaší dědinou! Alespoň o Vašem větším rozhledu to rozhodně nesvědčí. Stydím se za Vás! [>-]V

11 0
možnosti

pavel 99

18. 3. 2012 0:48
Re: Neviděl jsem a neznám pana Popelku

jak víte, že o změnu "k lepšímu"? Pokud vím, tak i on sám tvrdí, že se snaží pouze o změnu. Zda to bude k lepšímu nebo horšímu neví ani on.:-/

2 0
možnosti

I-va

17. 3. 2012 23:35
karma

R^

0 0
možnosti

ztykadlo

17. 3. 2012 22:26
A bude hůř...

Pan Slávek „hvězda“ Popelka ani neví, zda-li byl u voleb.:-/  A také říkal, že hůře být již nemůže. Já tvrdím, že nejen může, ale i bude...

6 0
možnosti

mikebastak

17. 3. 2012 22:12
Bylo to opravdu velmi spatne!

Ani by nezalezelo jakym stylem se pan Popelka vyjadroval. Verim, ze pro mnoho lidi, by to mohlo byt i sympaticke, ze Holesovskou vyzvu zastupuje "obycejny clovek". Ale pokud nekdo na otazku, co bude nasledovat po odstoupeni vlady, odpovi: "to me v tuto chvili nepali" tak okamzite pro me cela iniciativa ztraci legitimitu a ani by me nenapadlo ucastnit se demonstrace.

1 0
možnosti

Zdravííím

18. 3. 2012 8:16
Re: Bylo to opravdu velmi spatne!

až budeš bez práce bez peněz  1000 direktiv 60 nových daní hladový dítě a arogantní asociálové ve vládě,  exekutor je orve jak hloupou ovci,možná zapneš mozek..a zjistíš že i když ten pán nebyl profesionální mluvčí, na rozdíl od Tebe nafoukaného hloupého aroganta radujícího se že někdo kdo se o něco snažil, neuspěl na 100 procent, upozornoval na něco co tu smrdí,

zatím si hýčkej svou samolibost a známé to se mě nemůže stát, jsem king a jsem dobrej..

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS